• Novinky

            • Máme krásne umiestnenie v celoslovenskom kole !

            • V celoslovenskom kole Logickej olympiády nadaných žiakov , v silnej konkurencii získal náš tretiak  Adam Ružinksý krásne 10.miesto !

               

              Dňa 10.5.2023 sa konalo v Prešove celoslovenské kolo Logickej olympiády pre nadané deti.

              Medzi 73 súťažiacimi v kategórii A pre 1.-4. ročník sa náš šikovný tretiak ADAMKO RUŽINSKÝ umiestnil medzi výberom nadaných detí z celého Slovenska na krásnom 10. mieste a Miško Garaj na 55.mieste . Rozdiely bodov v prvej desiatke boli veľmi tesné a Adamka od ešte vyššej priečky delil len čas. V dvoch testovaniach Adam dosiahol vynikajúci výsledok 23 bodov za 7 vyriešených úloh. Oproti vlaňajšiemu online testovaniu si polepšil až o 17 priečok ! Počas testovania sa náš pedagogický tím zúčastnil aj zaujímavých prednášok, ktoré viedol uznávaný odborník v problematike nadaných detí s Doc. PhDr .V. Dočkal, CSc.

              Adamkovi srdečne gratulujeme a ďakujeme, že v silnej konkurencii náš tretiak získal aj pre našu školičku - veľký úspech !

              Chlapci ďakujeme za reprezentáciu a šírenie dobrého mena našej školy !

              NADANIE DETÍ ... NÁM NIKDY NEULETÍ !

              Výsledky TU : https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Flogickaolympiada.sk%2Fpozname-vi-azov-11.-ro-nika-logickej-olympiady-intelektovo-nadanych-ziakov.html